konyhAngyal

Zöldségfasírt

2016. február 17. - Mittl Ildikó

A hagyományos húsos fasírozott is nagyon jó, de van az úgy, hogy nem kívánja az ember a húst

img_1871_1.JPG

Én személy szerint jobban szeretem ezt a verziót mint a húsosat, ha kipróbáljátok meglátjátok miért :)

Hozzávalók

  • 6 db közepes burgonya
  • 1 kisebb karfiol
  • 2 nagyobb répa
  • 3 tojás
  • 12 dkg szezámos fasírtpor
  • vegeta
  • olaj vagy zsír a sütéshez
  • zsemlemorzsa a forgatáshoz

Elkészítés:

A burgonyát megfőzzük héjában, a karfiolt szintén. Addig a répát lereszeljük, majd hozzáadjuk a többi összetevőt. Ha a krumpli megfőtt, hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk és azt is lereszeljük. A karfiolt villával vagy krumplinyomóval pépesítjük. Ha mindent összekevertünk, kis pogácsákat formázunk, megforgatjuk zsemlemorzsában és kisütjük. Bármivel tálalhatjuk, én salátával szoktam.

Jó étvágyat hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr358396552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
hrthtrhr