A hagyományos húsos fasírozott is nagyon jó, de van az úgy, hogy nem kívánja az ember a húst
Én személy szerint jobban szeretem ezt a verziót mint a húsosat, ha kipróbáljátok meglátjátok miért :)
Hozzávalók
- 6 db közepes burgonya
- 1 kisebb karfiol
- 2 nagyobb répa
- 3 tojás
- 12 dkg szezámos fasírtpor
- vegeta
- só
- olaj vagy zsír a sütéshez
- zsemlemorzsa a forgatáshoz
Elkészítés:
A burgonyát megfőzzük héjában, a karfiolt szintén. Addig a répát lereszeljük, majd hozzáadjuk a többi összetevőt. Ha a krumpli megfőtt, hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk és azt is lereszeljük. A karfiolt villával vagy krumplinyomóval pépesítjük. Ha mindent összekevertünk, kis pogácsákat formázunk, megforgatjuk zsemlemorzsában és kisütjük. Bármivel tálalhatjuk, én salátával szoktam.
Jó étvágyat hozzá!