konyhAngyal

Natúr csirkemell bulgurral és sült spárgával

2016. április 28. - cook(ta)

img_1054.JPG

Hozzávalók:

  • bulgur
  • csirkemell
  • spárga
  • vaj
  • só, bors, majoranna, chili cayenne

Előmelegítem a sütőt és a megmosott spárgákat az olvasztott vajjal meglocsolom majd egy nagyon kevesé cukorkával megszórom és beteszem 200 fokra 15-20 perce hgoy megsüljön. 
Közben elkészítem a bulgurt, amit egy fél bögrével készítettem hozzá, vajat megolvastom ráöntöm a bulgurt és forró vízzel kb 1,5 szer annyi vízzel felöntöm hagyom főni mig elfőli a levét kb 10 perc és leveszem, hagyom kicsit kidagadni.
Amíg sül a spárga és dagad a bulgur a csirkemellet szeletekre vágom, befűszerezem és olívaolajon kisütöm. 

Egészségetekre. Jó étvágyat.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr308661486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
hrthtrhr