konyhAngyal

Dödölle

2016. március 05. - Mittl Ildikó

Akàr köretnek, de önàllóan is megàllja a helyèt az asztalon

img_2052.JPG

Hozzávalók:

  • 70 dkg burgonya
  • 5 evőkanál liszt
  • kevés zsír a sütéshez

Elkészítés:

A krumplit meghámozva, felkockázva sós vízben feltesszük főni. Amikor jó puhára főtt összetörjük, majd hozzáadjuk a lisztet. Nem kell leönteni róla a vizet. Jól eldolgozzuk, és egy tálcára kitesszük hűlni, úgy hogy egy ujjnyi vastag legyen a massza. Ha kihűlt kanállal feldaraboljuk és a zsíron ropogósra sütjük.

Jó étvágyat hozzá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr398441702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
hrthtrhr