konyhAngyal

Bazsalikomos paradicsomleves parmezánsajttal

2016. március 08. - cook(ta)

Gyors és finom. 

img_0711.JPG

Gyorsan elkészíthető ízletes finomság. 

Hozzávalók:

  • paradicsomlé (konzerv)
  • olívaolaj
  • 2 ek liszt
  • vöröshagyma
  • bazsaliom
  • só, bors, cukor
  • víz

 

A hagymát az olívaolajon üvegesre dinszteled, majd beleteszed a 2 evőkanál lisztet és aranybarnára pirítod. Ezután beleteszed a paradicsomlét és egy kis vízet attól függően, hogy mennyire szereted sűrűn a paradicsomlevest. Ezt egy fél óráig főzöd, közben ízlés szerint fűszerezed, só és/vagy cukor, bors. Már mikor majdnem kész beleteszed a bazsalikomot is lehet friss vagy akár szérított is. És azért tedd bele a végen hogy ne főljön ki teljesen az íze. A tetejére parmezánt reszeltem és már fogyasztható is.

 

Egészségetekre. Jó főzőcskézést. 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr908415874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
hrthtrhr