Gyors és finom.
Gyorsan elkészíthető ízletes finomság.
Hozzávalók:
- paradicsomlé (konzerv)
- olívaolaj
- 2 ek liszt
- vöröshagyma
- bazsaliom
- só, bors, cukor
- víz
A hagymát az olívaolajon üvegesre dinszteled, majd beleteszed a 2 evőkanál lisztet és aranybarnára pirítod. Ezután beleteszed a paradicsomlét és egy kis vízet attól függően, hogy mennyire szereted sűrűn a paradicsomlevest. Ezt egy fél óráig főzöd, közben ízlés szerint fűszerezed, só és/vagy cukor, bors. Már mikor majdnem kész beleteszed a bazsalikomot is lehet friss vagy akár szérított is. És azért tedd bele a végen hogy ne főljön ki teljesen az íze. A tetejére parmezánt reszeltem és már fogyasztható is.
Egészségetekre. Jó főzőcskézést.