konyhAngyal

Zöldborsó főzelèk

2016. március 10. - Mittl Ildikó

A borsófőzelèk mindig a menzás időkre melèkeztet, imàdtam ès ez azóta sem vàltozott
image_6.jpeg 

 

Hozzàvalók:

  • 30 dkg borsó
  • fèl teàskanàl só
  • 1 teàskanàl vegeta
  • 2 babèrlevèl
  • víz
  • 3 evőkanàl tejföl
  • 2 evőkanàl liszt
  • pici fűszerpaprika

Elkèszítès:

A borsó annyi vízben, hogy ellepje tegyük fel főni és adjuk hozzà a sót, vegetàt, babèrlevelet. Amíg fől keverjük kuna tejfölt a liszttel és adjunk hozzà egy pici paprikàt. Ha megfőtt a borsó hőkiegyenlítéssel keverjük bele a habaràst és hagyjuk rottyani mèg egyet. 

Jó étvàgyat hozzà!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr378454790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
hrthtrhr