Ha egy kis lightos ebédre vágysz.
Ajánlom ezt a finom egyszerű ebédet. Szereted a tésztát, a zöldségeket és a csirkehúsit, akkor bátran készítsd el nem fogsz csalódni.
Hozzávalók:
- 250 g penne tészta
- 250 g csirkemell
- 2 paradicsom
- 2 újhagyma (vagy 1 póréhagyma)
- 1 paprika
- fél uborka
- 250 g fetasajt
- cézár öntet
- (kenyér)
A csirkehúst felszeleteljük és fűszerekkel (só, bors, oregánó/majoranna, /paprika/) bepácoljuk. Olívaolajon megsütjük és csíkokra vágjuk. A tésztát sós, olívaolajos vízben a dobozon előírtak szerint elkészíted (én a Barilla tésztát szeretem.) A zöldségeket és a fetasajtot felaprítjük, beletesszük egy tálba. Ha van otthon egy kis "maradék" kenyér akkor egy kis olívaolajon megpiríthatod, feldobja a salátát. Az öntethez vettem egy fűszerkeveréket és natúr yoghurttal kikevertem. Ha mindennel elkészültél egy tálba összekevered majd ráhalmozod az öntetét és már fogyaszthatod is.
Egészségetekre. Jó főzőcskézést!