konyhAngyal

Vaniliás-alma leves

2016. április 25. - cook(ta)

Kellemes, krémes frisstő, aki szeretei a gyümi leveseket, ajánlom.

img_1022.JPG

Hozzávalók:

  • 3-4 alma
  • kb 3 dl víz, épp annyi, hogy majd ellepje
  • 1 fahéjrúd
  • 3 szegfűszeg
  • 1 csomag vaniliáscukor
  • 2-3 dl tej
  • fél csomag vaníliás pudingpor

 

Az almákat megpucolva és felkockázva feltesszük főni, fahéjrúd, szegfüszeg, és vaniliáscukorral ízesítve, annyi vízzel, hogy ellepje. A 2-3 dl tejben elkeverünk fél csomag vaníliás pudingport, ha már felforrt a víz, elkezdem hozzákeverni lassan a tejjel elkevert pudingot és az egészet összeforralom és már kész is vagyunk. 

Egészségetekre, Jó főzőcskézést!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr998660674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
hrthtrhr