konyhAngyal

Borsókrémleves

2016. február 10. - Mittl Ildikó

A krémleves világát éljük, jöjjön egy kis borsó

img_1683.JPG

Nagyon finom, csinálhatunk hozzá krutont vagy sajtchipset.

Hozzávalók:

  • 25 dkg borsó
  • fél liter tej
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál tejföl
  • bazsalikom
  • petrezselyem

Elkészítés:

A hagymát megdinszteljük egy kis zsiradékon, majd hozzáadjuk a borsót. Néhány percig dinszteljük, majd ráöntjük a tejet, botmixerrel krémesítjük és felforraljuk. Közben hozzáadjuk a fűszereket. Ha felforrt belekeverjük a tejfölt még egyet rottyantunk rajta és fogyaszthatjuk is.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr568380140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
hrthtrhr