konyhAngyal

Brokkolikrémleves

2016. február 14. - Mittl Ildikó

Immunerősítő, rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz

img_1860.JPG

A borsókrémleves után jöjjön egy újabb zöldség, ami nagyon sokoldalú. A levesbetét tetszés szerint választható és most egy zsemlét daraboltam fel és pirítottam meg.

Hozzávalók:

  • 50 dkg brokkoli
  • víz
  • vegeta
  • szerecsendió
  • 100 ml főzőtejszín
  • 1 zsemle

Elkészítés:

A brokkolit tegyük fel főzni annyi vízben, hogy még éppen ne lepje el. Tegyük bele a fűszereket ízlés szerint, én itt 2 teáskanál vegetát, egy fél teáskanál sót, és egy teáskanál szerecsendiót. Ha megfőtt vegyük le a tűzről, öntsük hozzá a tejszínt és turmixoljuk krémesre. A zsemlét kis kockákra vágjuk és egy serpenyőben pirítsuk meg.

Jó étvágyat hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr408387570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
hrthtrhr