konyhAngyal

Csalamàdè

2016. március 07. - Mittl Ildikó

A hàzi mindig jobb, ez ebben az esetben is igaz, ès nagyon könnyűimage_2.jpeg

Hozzàvalók:

  • 2 kg fejes kàposzta
  • 1 kg paprika
  • 1 kg kígyóuborka
  • 50 dkg vöröshagyma
  • 40 dkg sàrgarèpa
  • 2 dl ecet
  • 3 babèrlevèl
  • 1 evőkanàl egèsz bors
  • 7 dkg só
  • 40 dkg kristàlycukor
  • 1 teàskanàl citromsav
  • 1 teàskanàl nàtrium benzonàt

Elkèszítés: 

A zöldsègeket szeleteljük fel, ne legyenek nagyok. Ha megvan tegyük egy jó nagy edènybe vagy lavorba és adjuk hozzà a fűszereket, majd kèzzel jol dolgozzuk össze. 5-6 óra pihentetès utàn üvegekbe merhetjük, jól nyomkodjuk meg, majd a levet amit eresztett öntsük rà, ès mehet is a kamra polcàra.

Sok sikert hozzà!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr168449312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
hrthtrhr