konyhAngyal

Fokhagymás petrezselymes tilápia

2016. február 28. - Mittl Ildikó

A kedvenc halam a tilápia, gyorsan megvan és nagyon omlós

img_1997.JPG

Hozzávalók:

  • 2 szelet tilápia
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg vaj
  • petrezselyem

Elkészítés:

A vajat egy kis lábasban megolvasztom, belenyomom a fokhagymát, majd a végén belerakom a petrezselymet és a sót. A halat egy tűzálló tálba rakom, ráöntöm a fokhagymás petrezselymes vajat és 160 fokon szépen megsütöm. Nagyon hamar kész, úgyhogy messzire ne menjünk amíg sül :)

Jó étvágyat hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr948418802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
hrthtrhr